Az egyik ilyen abszolút örvendetes tényező, hogy ősztől a hazánkban forgalmazott Xbox 360 játékok már nem fognak különbözni a világ más tájain boltokba kerülő címektől. Közületek biztos sokan emlékeznek még az Alan Wake esetére, ahol a hazai gyűjtői kiadásban nem volt elérhető a más népek fiai és lányai számára letölthető extra tartalom. Ennek a "kivételezésnek" vége, ugyanis a Halo Reach már teljes kiszerelésben érkezik, és a hazai boltokban megvásárolt példányokban is megtalálhatóak lesznek a különleges tartalmak letöltésére jogosító Xbox Live kódok, sőt, a csomag tartalmazni fog egy 48 órányi elérést biztosító Xbox Live Gold előfizetést is, hogy bárki belekóstolhasson a játék várhatóan legütősebb részébe, a multiba.

 Halo Reach JátékképekHalo Reach JátékképekHalo Reach Játékképek

Jelen pillanatban pedig már nemcsak azt tudjuk, hogy lesznek letölthető tartalmak a játékok mellé, de azt is, hogy pontosan mik lesznek ezek. A Limited Edition vásárlói egy exkluzív elit páncélt kapnak a multiplayer játékmódhoz, míg a Legendary kiadás tulajdonosai a fentebb említett páncél egy különleges változatát tölthetik majd le az Xbox Live rendszerből. Azok számára, akik előrendelik a játékot, jár még egy bónusz letöltés, méghozzá egy, a single- és multiplayer részben is használható "Spartan Recon" sisak. Különleges hazai bónusz továbbá, hogy ha most előrendeled a Halo Reach bármelyik változatát (sima, limited, legendary) akkor egy Halo Wars játékot is kapsz mellé ajándékba.

Képeinken (balról jobbra) a Limited Edition, az egészen elképesztő Legendary Edition és az előrendelőknek járó "Spartan Recon" sisak látható.

Halo Reach JátékképekHalo Reach JátékképekHalo Reach Játékképek