Egész kellemes pályázati hónapot zártunk, hiszen 18 bejelentett tesztből végül 12 futott be, és ezek közül hetet fogadtam el, ötöt nem, ráadásul ezek között is volt kettő olyan, amelynél rezgett a léc (konkrétan Jimkingdom Max Payne és Bence183 Call of Duty írása), de különféle szakmai okokból nem tudtam megadni rájuk a „zöld jelzést”. (A fenti számoknál nem vettem figyelembe azt a három tesztet, amik bejelentés nélkül érkeztek és ki is lettek zárva, bár az elutasítás nem feltétlenül ennek szólt, inkább az alkotás minőségének).

Külön örültem neki, hogy régi, rutinos fórumozóink is megpróbálkoztak az írással, ráadásul elsőre nem is teljesítettek rosszul. Az élmezőnyben bizony komoly meccs alakult ki, nehezen tudtam dönteni; „szerencse”. hogy JohnBart nyert legutóbb, így szabályaink értelmében az ő 100%-os munkáját a végső sorrend eldöntésében nem vettem figyelembe. Az elsőségért végül lala73 és AstroDave mérkőzött meg; hosszas vívódás és önmagammal való vitatkozás végén úgy döntöttem, hogy utóbbit hozom ki győztesnek, így tehát a Tesztelj Velünk 2009 novemberi kiírásának győztese:

AstroDave, a The Thing című játék tesztjével.

Gratulálok neki és persze a többieknek is, egyben köszönöm mind a munkát, mind a megértést és türelmet az értékelés és az eredményhirdetés csúszását illetően (plusz a még megválaszolatlan, kb. két tucat privát üzenet küldőjének is), igyekszem az elfogadott teszteket (legalábbis amihez van képanyagunk) mielőbb kipakolni az oldalra, a győztes pályamű, ha a sors is úgy akarja (mostanában nem vagyunk jóban...), a hét végén kikerül az oldalra, a többi pedig szép sorban.

Minden külön értesítés helyett kérem azokat, akik bejelentették indulásukat, de nem adták be írásukat és még nem jelezték felém a késést, hétfőig tegyék ezt meg, ellenkező esetben felszabadítom a foglalást. A decemberi pályázatot hamarosan útjára indítom, várom a jelentkezéseket. Köszönöm még egyszer!