Először is köszönöm mindenki munkáját, és hadd hívjam fel a figyelmet arra, hogy a szabályok nem változtak: továbbra is szigorúan járok el azokkal, akik más oldalakról kimásolt tesztet küldenek be sajátként, illetve bármely módon visszaélnek a lehetőséggel és a türelmemmel (lásd az e hónapban mindenféle indítófájlokat beküldő emberkéket). És ha már szóba került a türelem: ezt továbbra is kérem azoktól, akik tesztjük értékelését várják tőlem; sajnos a pályázati terminus hajrája, valamint a magazin leadási határideje üti egymást, így értelemszerűen utóbbi élvez prioritást nálam, a napi tucatnyi levél megválaszolására, illetve a beküldött pályázatok elbírálására sem marad mindig időm és/vagy energiám.

De térjünk rá az augusztusi etapra: mint írtam, a színvonal hullámzó volt – a beküldött tesztek között volt olyan, amelyet hosszas vívódások és pro/kontra érvek felállítása után utasítottam el, volt, amely szinte könyörgött a piros pöttyért, de a zöldek között is akadt, amelynél erősen rezgett a léc. Az elfogadott írások közül végül három versengett az első helyezésért: AstroDave, SirRetek és Minisun egyaránt kiemelkedő minőségű pályaműve. Végül, ha hajszállal is, de utóbbinak ítéltem a képzeletbeli babérkoszorút, hivatalosan tehát:

a 2010. augusztusi Tesztelj Velünk! pályázat győztese
Minisun, az Aquaria című indie-játékról írott tesztjével.


Gratulálok neki, és újfent köszönet mindenkinek, aki részt vett a pályázaton és megtisztelt minket munkájával. A szeptemberi pályázatot hamarosan útjára indítom, remélem a suli mellett azért marad időtök némi alkotásra is. A végére a szokásos kérés: aki bejelentett egy írást, ám végül nem küldte be, az kérem, péntekig privát üzenetben jelezze, hogy fenntartja-e foglalását, különben kiadom másnak. Hajrá!