• Újabb pletykák szólnak egy Crash Bandicoot játékról
  • Állítólag a TGA 2019-en mutatkozik be a Crash Bandicoot Worlds

Egy esetleges új Crash Bandicoot játékról már korábban is hallottunk, most azonban - ahogy az nagyobb játékkonferenciák és showműsorok előtt lenni szokott - a The Game Awards 2019 közeledése kapcsán újra felszínre kerültek. A szóbeszéd szerint, melyet mellesleg az Activision nyár közepi üzleti jelentése is alátámaszt, az indiai erszényes borz egy vadonatúj kalandjára számíthatunk, mely a már említett TGA 2019 során kerül leleplezésre.

Újabban egy sor influenszer kapott eddig még nem látott Crash Bandicoot játékokat csak úgy, a “semmiből”, ez pedig egyesek szerint egy új epizód bemutatásának előszele lehet. Elsőre kicsit azért messzemenőnek tűnik ez a következtetés, az elképzelést azonban arra alapozzák, hogy tavaly ilyentájt hasonló ajándékosztásba kezdett az Activision, melyet aztán a Crash Team Racing Nitro-Fueled TGA 2018-as leleplezése követett.

crash-bandicoot-boo-yah.jpg

Persze ez még nem jelenti azt, hogy ahol minta látszik kirajzolódni, ott tényleg van is - bár az eddigi pletykákkal összeadva nem tűnik olyan elképzelhetetlennek az állítólagos Crash Bandicoot Worlds létezése.