• 2021-ben itt a Just Cause: Mobile
  • Ez egy ingyenesen játszható mobiljáték lesz a Just Cause nyomán
  • A rajongók enyhén szólva sem örülnek a fejleményeknek

Az eszement akcióiról és látványos rombolásáról elhíresült Just Cause széria utoljára két éve hallatott magáról, így érhető, hogy miért várta egyre több és több rajongó a folytatás bejelentését. A Square Enix pedig ma hajnalban valóban leleplezett egy új Just Cause játékot, azonban ez a bemutató enyhén szólva sem nyerte el mindenki tetszését, hiszen a Just Cause: Mobile, ahogy a címe is mutatja, csak mobilokra érkezik.

just-cause-mobile-01.jpg

A 2021-ben debütáló program ingyenesen játszható lesz, és a fejlesztők szerint mindent megtalálhatunk majd benne, ami egy hagyományos Just Cause játékhoz kell. Avagy akadnak itt robbanások, hatalmas, nyitott tájak és eszeveszett akciók egyaránt, emellett pedig megjelennek a kooperatív küldetések, és egy 30 fős multiba is belevethetjük majd magunkat.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a bejelentés természetesen alaposan megosztotta a rajongókat. A trailer alatti kommentszekcióban van, aki arra hívja fel a fejlesztők figyelmét, hogy a Just Cause sosem az ingyenes játékmenetéről vagy a kooperatív küldetéseiről volt híres, míg mások az iránt érdeklődnek, nem-e lehetne inkább a sorozat ötödik részét elkészíteni a Just Cause: Mobile helyett.