• Új játékmódot kap a The Division 2
  • A The Summitban egy felhőkarcolót kell elfoglalnunk
  • Ahol minden emelet véletlenszerűen generált

A The Division 2 tavaly határozottan jobb rajtot vett, mint az elődje, azonban így is akadt egy jelentősebb hibája: hiányzott belőle egy változatos, sokszor ismételhető küldetés, ami feldobta volna a végjátékot, nagyjából úgy, mint a The Division Underground módja. Ez a probléma igazából napjainkig létezik, hiszen a fejlesztők eddig főleg a sztori bővítésére fókuszáltak a különböző kiegészítőkkel, azonban nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan a végjáték is megkapja a neki kijáró törődést.

the-division-2-summit-01.jpg

A The Division 2 legújabb fejlesztői naplójában ugyanis előkerült egy The Summit néven futó játékmód, mely lényegében azt a változatos és egyre nehezedő kihívást kínálja, ami miatt az Undergroundot is annyian szeretik, némi csavarral. Ezúttal ugyanis nem New York metrórendszerét, hanem egy százemeletes felhőkarcolót foglalhatunk el, ahol az egyes emeleteket véletlenszerűen generálja a program minden végigjátszás során, és minden tízedik szinten egy főellenfél is vár ránk. Persze nem kell majd minden próbálkozást a földszintről kezdenünk: amennyiben lenyomunk egy bosst, úgy a lift segítségével már bármikor felmehetünk az egyel fölötte található emeletre (tehát a 11-re, 21-re stb.), de mind a száz szint meghódítása így is emberes kihívásnak tűnik.

Hogy az új játékmód mikor élesedik, azt még nem tudni, mindenesetre a holnap kezdődő, csak PC-n futó játékostesztben már szerepelni fog, így a megjelenés sem lehet olyan messze. Az viszont már biztos, hogy a The Summit ingyenes lesz, de csak azoknak, akiknek megvan a The Division 2: Warlords of New York DLC.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!