• A Season Pass 3 kiegészítője mellett 2 ingyenes csomag is érkezik a játékhoz
  • Áprilisban az Incursions, májusban pedig a Conflict válik elérhetővé
  • A raideket, új funkciókat, és új területet megnyitó ingyenes frissítéseken túl napi és heti kihívások, illetőleg speciális Dark Zone események színesítik majd a programot
  • The Division PC Guru előfizetés mellé!

Azt már korábban felfedte a Ubisoft, hogy a The Division szezonbérletéhez három nagyobb lélegzetvételű kiegészítőt gyárt: a New York földalatti területeit megnyitó Underground júniusban, a túlélésre kihegyezett Survival a nyár végén, a Last Stand - melyben egy eddig ismeretlen fenyegetéssel kell szembenézniük a játékosoknak - pedig valamikor a télen érkezik.

Ám a kiadó azok érdeklődését is szeretné fenntartani a program iránt, akik nem ruháznak be a Season Pass-re, ezt pedig számos ingyenes frissítéssel szeretné elérni a cég. Így rögvest március 8-ikai premiertől kezdődően új napi és heti kihívásokkal küzdhetnek meg majd a Divízió ügynökei, valamint időről időre speciális Dark Zone eseményeket is szervez a Ubisoft, hogy megmozgassa a játékosközösséget, nem szólva a friss felszerelések és fegyverek folyamatos érkezéséről.

Áprilisban egy jelentősebb ingyenes csomag fut be Incursions címmel, ami javítások mellett bizony egy négyfős csapatokra kitalált raidet hoz magával. Utóbbiban megállíthatatlannak tűnő ellenséggel kell felvennünk a harcot, siker esetén azonban magas szintű fegyverek és felszerelések üthetik a markunkat. Szintén az Incursions teszi majd lehetővé, hogy a kooperatív küldetések során szerezett lootot egymás közt cserélgethessék a csapattagok.

A májusban debütáló Conflict névre keresztelt csomagért szintén nem kell pénzt adnunk, és bár sokat még nem árult el erről a frissítésről a Ubisoft, de annyi bizonyos, hogy egy új területre, New York ikonikus helyszínére, a Columbus Circle-re is behatolhatunk egy friss raid keretében, valamint a játék PvP arénája, a Dark Zone is új funkciókkal bővül általa.