Egy hónap telt el azóta, hogy először megpillanthattuk a Ubisoft legújabb, Tom Clancy nevével fémjelzett alkotását, a The Division című online lövöldét, és ma még több információval gyarapodtunk a tableteket és okostelefonokat is támogató, second screen játékmenetről.

„Forradalmi.” Ezzel a jelzővel jellemezték a Ubisoft Massive csapatának tagjai a játékhoz készülő applikációt, melyet iOS-re és Androidra fejlesztenek. A VG247-nek adott videointerjúban elhangzott, hogy a készítők elképzelései szerint a földi csapatokat támogató játékos rovarszerűen, felülnézetből láthatja a pályát és szólhat bele a játék mentébe. Fejlesztések is rendelkezésünkre állnak majd, és mintha csak egy RPG-t játszanánk, tárgyakat és képességeket oldhatunk fel.

Nem kizárólag légi támogatást nyújtva segíthetjük társainkat ellenfeleikkel szemben. A magasból lehetőségünk lesz arra, hogy felgyógyítsuk őket, és a buffolás luxusával is kecsegtetnek bennünket a fejlesztők.

A The Division egyelőre kizárólag Xbox One és PS4 konzolokra készül, de a kiadó egy PC-s változatot sem tart elképzelhetetlennek. Csak az sajnálatos, hogy a rovar módjára szálldogálás odébb van -- a The Division valamikor jövőre kerülhet boltokba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Tom Clancy's The Division -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: Nem ismert