• A Naughty Dog egy futó projekt lezárására készül
  • Rengeteg új pozícióban hirdetett felvételt
  • Valószínűleg a The Last of Us: Part 2-ről van szó

Bár továbbra sem tudjuk, mikor jön a The Last of Us: Part 2, sok szivárgás mutat arra, hogy még idén megjelenik (lásd: kapcsolódó hírek). Az viszont biztos, hogy a fejlesztés szépen halad, hiszen a múlt hónapban sikerült felvenni a játék utolsó jelenetét, ahogy Joel és Ellie utolsó jelenetét szintén leforgatták.

A kedélyeket most Anthony Newman, a The Last of Us: Part 2 társrendezője forgatta fel. Az úriember Twitteren leközölte a Naughty Dog álláshirdetését. A fejlesztőcsapat ugyanis számos új pozícióba keres állást azért, hogy „segítsenek lezárni ezt a játékot”.

Ez persze még nem feltétlen jelenti azt, hogy a program a közeljövőben – vagyis néhány hónap múlva – aranylemezre kerül. Valószínűleg még így is nagyon sok munka van vele, mégis, néhányan úgy gondolják, hogy a Naughty Dog valójában már a következő projektjéhez keres embereket, mivel hamarosan lezárják a The Last of Us: Part 2 fejlesztését.

És ilyenkor írnám konklúziónak azt, hogy akármi az igazság, talán az E3 2019 alatt okosabbak leszünk, de ezúttal ezt el kell hagynom, mert a Sony nem lesz ott a Los Angelesben megrendezésre kerülő show-n, így elég valószínű, hogy a The Last of Us: Part 2-ről sem derül ki semmi új.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!