• Újra szivárgott a The Last of Us Part 2 megjelenési dátuma
  • Ezúttal a PlayStation Europe oldala kapott léket
  • A játék idén megjelenő programok között tűnt fel

Se szeri, se száma a The Last of Us Part 2 megjelenési dátumával kapcsolatos pletykáknak. Tavaly az Amazon 2019. márciust jósolt két alkalommal is, egyszer júliusban, egyszer decemberben. A játékból származó, a PlayStation Music YouTube csatornájára feltöltött zenék címében szintén 2019 szerepelt. Aztán majdnem kereken egy hónappal ezelőtt egy perui webáruház is lehozott egy dátumot 2019 októberével.

Mint látható, igen változatos a hónapok száma, és az is nyilvánvaló, hogy márciusban már nem fog megjelenni a játék. Viszont az évszám minden „jóslatban” közös: 2019. Ezt erősíti meg a mai szivárgás is, ami nem máshol mint a PlayStation Europe oldalán történt meg. A „Coming soon” részlegben tűnt fel a The Last of Us Part 2 olyan címek között, mint a Mortal Kombat 11, a Days Gone, a Control vagy éppen a Rage 2. Ezek mindegyike 2019-ben jön, így felettébb gyanús, hogy a The Last of Us Part 2 is ide került fel.

playstation-4-coming-soon-the-last-of-us-part-2.jpg

Persze lehet, hogy tévedés történt, de ha ennyiszer merül fel a játékkal kapcsolatban a 2019-es év, ráadásul immár második alkalommal köthető a szivárgás a Sony egyik oldalához, akkor azt szinte biztosra is vehetjük.