• Egyre biztosabb a The Last of Us Part 2 februári megjelenése
  • Már több forrás is célzott erre
  • Mindegyik megbízhatónak számít

Egyre több helyről kerül elő a február, mint a The Last of Us Part 2 megjelenési hónapja. Először a Kotaku munkatársa, Jason Schreier állt elő azzal, hogy a Sony ezt a játékot is idén akarta kihozni, de végül a Death Stranding miatt elcsúsztatta 2020 februárjára. Nemrég pedig az Ellie-t alakító Ashley Johnson szólta el magát ezzel kapcsolatban.

Ezúttal pedig egy kínai fórumon egy bizonyos A9VG nicknevű felhasználó célzott a februári megjelenésre – a posztot Daniel Ahmad üzleti elemző fordította le. Talán egy fórumozó szava még nem megerősítő tényező, ugyanakkor érdemes tudni, hogy A9VG a Death Stranding novemberi megjelenését is hetekkel a hivatalos bejelentés előtt kiszivárogtatta.

Az úriember még azt is tudni véli, hogy a The Last of Us Part 2 négy különböző formában fog megjelenni: Standard, Special, Collector’s és Ellie Edition néven fognak futni. Bár a Sony kihagyta az E3 2019-et, az év hátralévő részében még mindig rengeteg esemény áll a rendelkezésére, hogy bejelentse a megjelenés dátumát, és persze ott van a State of Play livestream is.