Hacsak nem beszélt össze a GameFly, a Target, és a Best Buy, akkor a The Last of Us PS4-re írt változata egy héttel az E3 után, június 20-án fog megjelenni. A három bolt szinte egyszerre, a mai nap frissítette a program adatlapját, a pontos dátum pedig, mely nem egy szimpla helyfoglalónak tűnik, azt sejteti, hogy biztos információt kaptak. Ugyanakkor ez a hír látszólag még nem jutott el a másik nagy áruházhoz, az Amazonhoz, ahol továbbra is december 31-e szerepel a játék neve mellett, illetve a Sony hivatalos oldalán sincs pontosítva, mikor jelenik meg az átirat.

A PS3 konzolon nagy sikernek örvendő The Last of Ust pár szivárgás után a hónap elején mutatták be hivatalosan, de csak annyit sikerült megtudni, hogy a játék 1080p felbontásban, 60 fps sebességgel és természetesen részletesebb látványvilág mellett fog elénk tárulni valamikor idén nyáron. Talán pont június 20-án?

(Érdemes megjegyezni: ez a premier valószínűleg csak az Egyesült Államokra vonatkozik, bár várhatóan nagyon sokat nem fog késni Európában, ha egyáltalán lesz eltérés a megjelenések között.)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!