Ismét nyereményjátékkal jelentkezik a PC Guru, és ezúttal egy The LEGO Movie Videogame ajándékcsomagot sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak újabb, roppant egyszerű kérdésünkre. Lássuk, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy te is bekerülhess abba a kalapba, ahonnan kihúzzuk majd a nyertes nevét!

Na de mi a nyeremény?

Először is lássuk, hogy pontosan mit is lehet nyerni! A csomagunk főleg a fiatalabbaknak és a LEGO-rajongóknak kedvez, hiszen ezúttal egy The LEGO Movie Videogame poszter, egy telefonzokni, egy tornazsák és egy király póló vár arra, hogy valaki lecsapjon rá. Az alábbi képen meg is csodálhatjátok a csomagot -- a felvétel az Instagrammal készítettük, mert nekünk olyan is van, csatlakozzatok hozzánk OTT IS!

photo1.jpg

Szeretnék nyerni! Mit tegyek?

A feladat most is hihetetlenül egyszerű, hiszen nem kérünk mást, mint, hogy küldj nekünk egy LEGO Movie tárggyal ellátott e-mailt a pcguru(kukac)pcguru.hu címre, és írd meg benne a becsületes, teljes neved (ne a PGO-s nicked!), továbbá azt, hogy pontosan hány teszt kapott helyet a február 13-án megjelent 2014/02-es PC Guruban.

Az újság ugyan csak csütörtökön kerül az újságárusokhoz, de semmi baj, hiszen egészen vasárnap éjfélig (február 16.) lehet a megfejtéseket beküldeni, illetve a magazinhoz kapcsolódó cikkünkben is elrejtettük a választ, szóval nem kell mást tenned, mint kattintanod.

Fontos, figyelj még egy kicsit!

Ha szeretnél részt venni a játékban, akkor nem elég, hogy megírod nekünk a helyes választ, mindenképpen adj tárgyat (LEGO Movie) a levelednek, és írd meg a rendes nevedet (például: Kovács Béla). A játékra 2014. február 16-án éjfélig várjuk az e-maileket, a sorsolásra pedig hétfőn kerül sor, a nyertest pedig szintén e-mailben fogjuk értesíteni. Köszönjük a figyelmet, sok szerencsét mindenkinek!