• Új Gyűrűk Ura játék készül The Lord of the Rings – Gollum címmel
  • Ebben az alkotásban Gollam kapja a főszerepet
  • A fejlesztők szerint ő ugyanis egy kifejezetten érdekes és izgalmas karakter

A Gyűrűk Ura univerzuma egy nagyszerű háttérvilág, mely az elmúlt évek során nem egy játékban is visszaköszönt (ott van például a 2017-es Shadow of War), és nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan újra elmerülhetünk benne a Daedalic Entertainment jóvoltából. A német fejlesztők azonban csavartak egyet az alaphelyzeten, ugyanis a The Lord of the Rings – Gollumban, ahogy a cím is jelzi, nem egy nemes hőst vagy hatalmas varázslót alakíthatunk majd, hanem Gollamot.

the-lord-of-the-rings-gollum-az-uj-gyuruk-ura-jatek.jpg

Magáról a játékról sajnos még elég keveset tudni, ugyanis a munkálatok alig kezdődtek meg, de a fejlesztők egy interjú során már elárulták, hogy azért döntöttek Gollam szerepeltetése mellett, mert érdekes karakternek tartják. A programban épp ezért valószínűleg fontos szerepet fog kapni a főhős belső vívódása is, aki ugye folyamatosan két hang között őrlődik.  Hogy ezen túl mire lehet még számítani, az nem tisztázott: a fejlesztők jelenleg is kísérleteznek az egyes mechanikákkal, így semmi sincs még kőbe vésve.

A The Lord of the Rings – Gollum megjelenése a fejlesztők elmondása alapján 2021-ben várható, PC-re és az akkor releváns konzolgenerációra.

lord-of-the-rings-gollum-announcement-900x506.jpg