• Február 23-án jelenik meg az In Too Deep PC, PlayStation és Xbox konzolokra
  • Február 25-én mobil platformokon debütál
  • A Give No Shelter márciusban, a What We Deserve áprilisban érkezik
  • A The Walking Dead: Michonne 14,99 dollárba kerül

Már korábban értesültünk arról, mikor indul útjára a Telltale gondozásában futtatott The Walking Dead játéksorozat mellékhajtása, a mindössze három részesre tervezett Michonne, akit a sorozatban Danai Gurira kelt életre (azt egyelőre nem tudni, hogy a játékban ő szólaltatja-e meg).

Most viszont már a pontos napot is tudjuk. A Michonne első része, az In Too Deep február 23-án debütál PC-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és PlayStation 3-ra, míg Androidra és iOS-re február 25-én jön ki. Ebben az epizódban Michonne csatlakozik Peterhez és vitorlás hajón utazó kompániájához, akik azért szelik a habokat, hogy további túlélőket és élelmet találnak, mígnem tanúi lesznek egy borzalmas mészárlásnak és rátalálnak kolóniára.

Az In Too Deepet követi márciusban a folytatás, a Give No Shelter, míg a What We Deserve című befejező epizódra áprilisban számíthatunk. A The Walking Dead: Michonne-t 14,99 dollárért, vagyis nagyjából 4000 forintért vásárolhatjuk meg, ebben természetesen mindhárom epizód benne van.