Az év egyik legjobban várt játéka a Watch Dogs, ami már tavaly, az első bemutatójakor belopta magát a szívünkbe, s azóta csak egyre csábítóbb lett. Az eddigi visszajelzések alapján a játékosok már nagyon várják azt, hogy számítógépes rendszereket feltörve, lövöldözve és verekedve járjanak utána az igazságnak -- ám nem csak a nagyközönség, hanem a kiadó is várja már a megjelenést, persze egészen más okból.

A Ubisoft nagyon bízik az új szellemi tulajdonban, s minden bizonnyal kimagasló eladásokat várnak, ugyanis ha jó startot vesz a Watch Dogs, akkor megvalósíthatóvá válik a hosszú távú terv, mely szerint legalább tíz évig jöhetnek a folytatások. A Ubisoft nem titkoltan ezt szánja a következő nagy sorozatának, de nem aggódik akkor sem, ha mondjuk öt év múlva megfeneklik az egész, a gyártásvezető ugyanis úgy fogalmazott, hogy az egyértelmű távlati tervek segítik azt, hogy az adott játék részletesebb és gazdagabb legyen, összetettebb karakterekkel és egységesebb univerzummal.

Azt már nem tudtuk meg, hogy ez a terv vajon évenkénti megjelenést takar-e, ám valószínűsíthető, hogy erről, de minimum kétéves ciklusról van szó, valahogy úgy, mint az Assassin’s Creed esetében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Watch Dogs -- Megjelenés: 2013. november 22. -- Gépigény: nem ismert