• Az Ördög a részletekben a járványidőszak filmjeihez képest kiemelkedő bevételt termelt eddig
  • WW 1984 és a Croodék 2 továbbra is jól szerepel

Magyarországon továbbra is zárva tartanak a mozik, Amerikában viszont rendeznek vetítéseket. Múlt hétvégén például – a járványidőszak adataihoz viszonyítva – kiemelkedő sikert ért el a Denzel Washington, Rami Malek és Jared Leto főszereplésével készült Ördög a részletekben (The Little Things). Az elmúlt napokban tovább növelte bevételeit John Lee Hancock thrillere, a két hete játszott film eddig 7,8 millió dollárt keresett Amerikában, és 5,2 millió dollárt a nemzetközi piacon, írja az MTI. Ehhez hozzáadódik az online bemutatásból származó bevétel, aminek a pontos számait nem ismerjük, az HBO Max vezetője mindenesetre jelentős érdeklődésről számolt be.

mv5bnjuwodvjyzutmjnimy00ztixlwe5mmmtyji1nzy0ywnjmtiwxkeyxkfqcgdeqxvymty5nzc4mdyv1.jpg

Mivel a hétvégén nem volt új bemutató az észak-amerikai mozikban, a nézettségi toplista második helyén továbbra is a  Croodék: Egy új kor áll, amit immár tizenegyedik hete vetítenek. A népszerű animációs film folytatását már több mint 100 millióan látták világszerte, így bevételei meghaladják a 147 millió dollárt. Hasonló népszerűségnek örvend a decemberben debütált Wonder Woman 1984 , ami globálisan 154 millió dollárt gyűjtött mostanáig.

ujabb-kepregenyfilm-csuszik-a-wonder-woman-1984-premierjet-is-kesobbre-toltak.jpg

A három sikerfilmtől jócskán lemaradva következik a statisztikákban Liam Neeson akcióthrillere, a The Marksman (a film összbevétele eddig 9,1 millió dollár), majd Milla Jovovich-ék játékadaptációja, a Monster Hunter – Szörnybirodalom. Utóbbi 11,8 millió dollárt szerzett jegyeladásból.

Forrás: MTI