• Február 9-én jön a Dying Light: The Following DLC
  • A kiegészítő hatalmas területet, vezethető járművet és új sztorit ad a játékhoz
  • A DLC része az Enhanced Editionnak és a Season Passnak
  • Az Enhanced Edition ingyenes lesz azoknak, akik rendelkeznek az eredeti Dying Light-tal
  • A The Followingot viszont nekik is külön meg kell venniük
  • Dying Light teszt

A Dying Light februárban érkező kiegészítője új történetet, méretes játékteret, vezethető járműveket és a Techland szerint némi misztikumot is hozzácsap az alapjátékhoz. Elmondásuk szerint nagyon szeretik az X-akták és a Twin Peaks című sorozatokat, és az azokban tapasztalható hangulatot szerették volna átültetni a The Followingba is.

Hogy mindez sikerült-e, az még nagyjából egy hónapig nem tudjuk meg, mindenesetre az alanti, a sztorit felvázoló trailer biztatónak tűnik. Lesz itt, kérem szépen megváltó kiválasztott, szektás buli, a világ vége után is embereket öldöklő emberek, és persze az alapokat adó zombihorda sem marad ki a programból.

A kiegészítő amúgy a Dying Light: The Following – Enhanced Edition részeként jelenik meg február 9-én, PC-én, PS4-en és Xbox One-on. A csomagnak része lesz továbbá a The Bozak Horde és a Be the Zombie játékmódok, a Cuisine & Cargos missziók, az Ultimate Survivor Bundle és minden egyéb frissítés, ami eleddig kijött hozzá.

A The Following része a Season Passnak, de természetesen külön is megvásárolható lesz 19,99 dollárért, azaz nagyjából 6000 forintért. Azok, akik már rendelkeznek a Dying Light eredeti példányával, az Enhanced Editiont ingyen tölthetik le (a The Followinget viszont nekik is külön kell megvenniük), akik pedig nem, azok az egész csomagot megvásárolhatják 59,99 dollárért, vagyis nagyjából 17 ezer forintért.