Tuti évkezdés a Guruval!2011. január 13-tól kapható az újságárusoknál a legfrissebb PC Guru, ami az általában lapos évkezdések ellenére meglehetősen ütős tartalommal várja a játékokra éhes olvasókat. Címlapunkon a Witcher 2: Assassins of Kings, amiért egészen Lengyelországig utaztunk. Ha pedig már ott jártunk, akkor már nem csak a 2011-es év egyik legígéretesebb szerepjátékáról írtunk egy kimerítő bemutatót, de még a programot fejlesztő CD Projekt Red is bemutatásra kerül. Ezen felül olvashattok még a vadonatúj Tomb Raiderről, a Red Orchestra következő részéről, és tüzetesen bevizsgáltuk a Red Faction legújabb fejezetét, az Armageddont is. Ha ez nem lenne elég (és miért is lenne?), összeszedtünk száz 2011-ben megjelenő játékot, hogy tudjátok, mire számítsatok, illetve készítettünk egy összefoglalót a játékipar legkreatívabb elméiről.

Az ismertetők között összesen 19 teszt várja az olvasókat, többek között olyan hangzatos címekkel, mint a World of Warcraft: Cataclysm, a Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam, a régóta várt Back to the Future játék, de itt van még a Harry Potter és a Deathspank következő része is, hogy a szinte semmiből feltűnő Apache: Air Assaultról ne is beszéljünk. Előző számunkban 2010 legjobb PC-s címet szedtük össze, most pedig a konzolos játékok voltak soron, összesen tizenhárom kategóriában hirdettünk nyertest.

Tuti évkezdés a Guruval!Tuti évkezdés a Guruval!Back to the Future: The Game Játékképek

A hardverrovatban olvashattok a frissen tesztelt, második generációs Intel Core i processzorokról, összegyűjtöttük a 2011-ben várható technikai trendeket és olyan kiváló kütyüket teszteltünk, mint például a Razer Nostromo, Mamba és Naga. Teljes játékunk ebben a hónapban az ARMA II, ami magyar nyelven telepíthető a DVD-mellékletről. Minden magazin mellé egyedi telepítőkód is jár, így bárki kipróbálhatja magát az online csatatereken. A telepítést követően MINDENKINEK AJÁNLJUK a legfrissebb patch installálását. Jó szórakozást, jó játékot mindenkinek!