• Gunn családi vállalkozásban készített szuperhős-horrort egy alternatív Superman-karakterrel a középpontban
  • A film egy Földre pottyant földönkívüli fiúról szól, aki nem szuperhős lesz, hanem az univerzum rettegett sorozatgyilkosává válik

Lehet, hogy új hibrid műfaj születik: miután múlt héten az Aquamannel hamarosan debütáló James Wan arról beszélt, hogy szívesen készítene egy szuperhős-horrort Batman történetéből, James Gunn előállt egy hasonló koncepcióval. Csakhogy A Galaxis őrzőiből a DC-s Öngyilkos osztag stábjába igazolt Gunn nem Batmant, hanem egy új, Supermanhez hasonló szuperhős karakter helyezett a középpontba.

A film egy Földre pottyant földönkívüli fiúról szól, aki idővel nem szuperhős lesz, hanem az univerzum rettegett sorozatgyilkosává válik. A filmet James testvére és unokatestvére, Brian és Mark Gunn írták, a direktori székbe régi barátjuk, David Yarovesky ült, a sztárrendező pedig a produceri feladatokat látta el. A színészek között feltűnik a Gunn Slitherjében is szereplő Elizabeth Banks. A Brightburn május 24-én debütál a tengerentúlon, remélhetőleg Magyarországra is eljut majd a film.

tgzu.jpg