Nemrég új részletek derülte ki a Final Fantasy XV szezonbérletével kapcsolatban. Ahogy arról már korábban hírt adtak, az extra tartalom többek között tovább göngyölíti a történetet, de lesznek DLC-k, amelyek csak extra tárgyakat adnak hozzá a programhoz, ráadásul érkezik majd egy titokzatos kiegészítés is.

Az epizódok pontos mibenlétét egyelőre még homály fedi, ugyanakkor azt már lehet tudni, hogy mindegyik rész egy-egy személy köré fog épülni Noctis barátai közül. Egy lelkes rajongó, Siliconera volt olyan kedves hogy lefordította a hivatalos honlapot, így a már korábban említett „új mód a játékra” kijelentésen túl kaphatunk egy kis betekintést abba, hogy mégis milyen nyalánkságokkal kecsegtetnek az egyes DLC-k:

  • DLC 1 – Booster Pack: ahogy a neve is mutatja, felturbózza a fegyverarzenálunkat
  • DLC 2 – Episode Gladioulus: ez a kiegészítés Noctis egyik barátjára, Gladioulsra fókuszál, aki természetesen játszható karakter lesz
  • DLC 3 – Episode Holiday Pack: kozmetikai kiegészítő
  • DLC 4 – Episode Ignis: a DLC 2-höz hasonlóan itt is Noctis egyik komája áll a középpontban, méghozzá Ignis
  • DLC 5 – Episode Prompto: talán kitalálhatjátok, hogy az epizódban Promptót irányíthatjuk

Kiegészítő csomag: a leírás szerint lehetőséget nyújt, hogy egy egészen új módon játszhassuk végig a Final Fantasy XV-öt. Vajon mi lehet ez?

A Season Pass egyébként tartalmazza a Final Fantasy XV: Digital Premium Editiont, amelyet már most elő lehet rendelni a PlayStation Store-on cirka 84,99 dollárért (kb. 23600 forint). Azok, akik ideje korán megrendelték a digitális verziót, egy „special deal” elnevezésű opcióval fejleszthetik fel a megrendelésüket.

A Final Fantasy XV megjelenési dátuma szeptember 30-ra van kitűzve PS4-re és Xbox One-ra. A PC-s verzióval kapcsolatban a Square Enix úgy nyilatkozott, hogy még fontolóra veszik a lehetőségét, de ha bele is vágnak, csak a konzolverzió után

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!