• Chris Pratt a MCU példáját követve folytatná a Jurassic World sorozatot
  • Colin Trevorrow rendező szívesen látná fiatal rendezők dínós filmjeit
  • 2022. június 9-én debütál a Jurassic World: Világuralom

Az eredeti tervek szerint a Jurassic World trilógia helyezte volna fel a koronát Steven Spielberg horror-kalandfilmes sorozatára. Az alkotók friss nyilatkozatai viszont azon közkeletű pletykákat támasztják alá, miszerint folytatódik a franchise. A következő epizód rendezője, Colin Trevorrow például kijelentette, hogy szeretné látni, milyen irányba vinnék az univerzumot a fiatalabb alkotók. Az esetleges új részek alkalmával egyre fejlettebb technológia áll majd az új nemzedék rendelkezésére, hívta fel a figyelmet közleményében a hazai forgalmazó, utalva ezzel a kilencvenes évek szárnyaszegett dínós sorozatai óta bekövetkezett pozitív változásokra.

mv5bmti0mgqzotutm2zmny00mdkylwe4ntetmjm5mzjkztq5ote5xkeyxkfqcgdeqxvyndq3odazmdmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Chris Pratt, a Jurassic World egyik főszereplője is megszólalt a témában, a Marvel Moziverzum példáját tárva az olvasók elé. „A Bosszúállók esetében is egyre újabb filmek készülnek, a főkaraktereknek megvan a maguk saját trilógiája, és az egész összefügg. Egyre csak jönnek az újabb és újabb filmek, és egyik esetében sincs olyan érzése az embernek, hogy ezzel már befejezték. Ugyanezt meg lehet csinálni a dinókkal is” – fogalmazott a színész-komikus, aki természetesen szívesen szerepelne új produkciókban (noha korábban pont ő nyilatkozott a széria lezárásáról). Ti szívesen néznétek tovább a mozisorozatot?

Világuralom

A június 9-én debütáló Világuralom négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után veszi fel a fonalat, amikor a dinoszauruszok szabadon kószálnak, vadásznak és szaporodnak az egész bolygón (köztük a Giganotoszaurusz faj). Az emberiség könnyedén elveszítheti korábbi kiemelt pozícióját, ha hőseink nem megfelelő döntéséket hoznak. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplő párosa ezúttal kiegészül az eredeti filmekben látható Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum trióval. Itt láthatjátok a film őskorban játszódó nyitányát.