• 2022. június 9-én debütál a Jurassic World: Világuralom
  • Kiderül, hogy a világban kóborló dínók vagy az emberek lesznek-e a Föld fő ragadozói
  • Főszerepben Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum

Colin Trevorrow rendező már a Jurassic World: Világuralom őskorban játszódó nyitánya kapcsán is dínók iránti rajongásáról vallott, ezúttal pedig az új epizódban feltűnő Giganotoszauruszról beszélt szenvedélyesen. „Valami Jokerhez hasonlót akartam. Nem akar mást, csak nézni, amint lángokban áll a világ” – magyarázta élcelődve a direktor. Állítása alátámasztásaként egy jelenetképet is megosztott az Empire hasábjain.

Az egyszerűen csak Gigának becézett faj nem mesterségesen létrehozott lény, a történet szerint a borostyánban gazdag BioSyn-völgyből szabadult. A BioSyn a világ kormányai által elfogott dínókat tudományos célból összegyűjtő cég, aminek színfalai mögött azonban – a kutatásokon túlmenően – folynak sötét dolgok is. A film egyik hőse például a vállalat Mamoudou Athie (Árok) megformálta munkatársa, aki hivatalos jellemzése szerint nagyon ambiciózus és előrelátó fiatalember.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A kép forrása: Empire)

2022. június 9-én debütál Colin Trevorrow rendezése, ami négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után játszódik, amikor a dinoszauruszok már szabadon kóborolnak és vadásznak a világban. A legfőbb kérdés, hogy az emberek maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most osztozniuk kell a történelem legvadabb teremtményeivel. Visszatér a Chris Pratt-Bryce Dallas Howard főszereplő páros, mellettük pedig ismét feltűnik Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum triója.