• Forgatási fotók érkeztek a Paramount Plus kínálatába szánt Teen Wolf filmből
  • Arden Cho és Dylan O’Brien kivételével szinte az összes főszereplő visszatér

Az 1985-ös Teen Wolf film nem vert erős hullámokat, a Reagan-korszak aranyos, de feledhető horrorvígjátékaként vonult be a filmtörténeti lexikonok lapjaira. Leginkább Michael J. Fox főszerepe, illetve a 2011-ben útjára indított horrorisztikus tinidráma sorozat miatt hivatkoznak rá manapság. Az Alkonyat-filmek, a Vámpírnaplók és a Hazug csajok társasága típusú sorozatok, illetve a Darren Shan regények népszerűségét meglovagló széria hat évadon keresztül futott az MTV műsorán, most pedig eljött az idő, hogy egy filmmel koronázzák meg a produkciót.

A sorozat főhősei középiskolás tinik voltak, akik első szerelmes élményeik, a tanulás és az iskolai sportolás mellett különböző természetfeletti lények után nyomoztak, miközben jobbára maguk is átalakultak vagy felfedezték örökölt képességeiket. Végül különbözőségeik ellenére egyesítették erejüket, hogy megvédjék a kaliforniai Beacon Hills-t. Amint az új évadok kezdetén, a soron következő filmben is titokzatos erő, a korábbiaknál veszedelmesebb gonosz fenyegeti a várost.

Az EW frissen közölt forgatási fotói alapján tudjuk, hogy elkezdődött a forgatás. Az alábbi galériában látható képek a sorozat ikonikus helyszínén, a gimi lacrosse csapatának öltözőjében készültek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Szerencsére szinte valamennyi fontosabb szereplő, Tyler Posey, Crystal Reed, Holland Roden, Tyler Hoechlin, Shelley Hennig és a szülők is visszatérnek a stábba. A sorozat írója, a Gyilkos elmékkel híressé vált Jeff Davis jegyzi a forgatókönyvet. A korábban Kyrat megformáló Arden Cho, illetve a Stiles-t alakító Dylan O’Brien ugyanakkor nem írt alá. Utóbbi saját bevallása szerint gondolkodott a felkérésen, ám végül úgy érezte, hogy számára befejeződött a történet. A széria folytatásának szánt egészestés mű a Paramount Plus kínálatában debütál majd. Premierdátumot egyelőre nem hirdettek.