• Magyarországon április 21-én debütál a Minden mindenhol mindenkor
  • A filmben kizárólag egy korosodó kínai bevándorlónő mentheti meg a világot
  • Felfedezi a párhuzamos univerzumokat és bennük saját alternatív énjeit 

Miután múlt héten a tengerentúlon bemutatta X című hetvenes években játszódó horrorpornóját, tegnap pedig kiadta Alex Garland (Ex Machina, Expedíció) friss horrorjának előzetesét, megérkezett az A24 stúdió következő filmjének magyar előzetese. Április 21-én hazánkban is bemutatkozik a Minden mindenhol mindenkor (Everything Everywhere All At Once) című akciósci-fi, ami ajánlója alapján kenterbe veri még a legkuszább blockbustert vagy multiverzumos filmet is.

mv5bndy1yzy4yjutm2mxyi00ntlhlthmn2etzmu1nzmwmwvimjvixkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Dan Kwan-Daniel Scheinert páros rendezése egy kínai bevándorlónőt követ, aki előtt feltárulnak a párhuzamos univerzumok. Látja lehetséges választásait, alternatív életeit, az őrületes kaland során azonban egy személyben a Michelle Yeoh (Tigris és sárkány) alakította Evelynre mint „látóra” hárul a felelősség, hogy megmentse a világot.

Yeoh mellett Ke Huy Quan (Kincsvadászok), Stephanie Hsu (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája), Jenny Slate (A tehetség), Harry Shum Jr. (Kőgazdag ázsiaiak), James Hong (Nagy zűr kis Kínában) és Jamie Lee Curtis (Halloween) alakítják a főbb szereplőket. Ti megnézitek majd moziban a filmet?