A fenntartható anyagok, a beépített mesterséges intelligencia, és a minden eddiginél magasabb szintű testreszabhatóság kerül előtérbe az OptiPlex legújabb generációjával (OptiPlex 7000 MicroOptiPlex 7400 All-In-One, és OptiPlex 3000 Thin Client). A most akár 12. generációs Intel Core i9 processzorokkal is elérhető, kibővített OptiPlex asztali gép portfólió tökéletes választás az olyan munkahelyeken, ahol fontos a testreszabhatóság és a személyre szabott hatékonyság. Ezek a rendszerek hihetetlen teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak helykímélő, letisztult asztali formavilággal.Továbbá világszínvonalú biztonsági megoldásokkal rendelkeznek, amelyeket az alkalmazott munkastílus igényeihez lehet szabni. Az OptiPlex modellek tervezése során szem előtt tartották a fenntarthatóságot, EPEAT Gold minősítésű konfigurációkkal, nagy számú PCRalkatrésszel, a mikroszámítógépek ventilátoraiban az óceánok tisztaságát fenyegető műanyagokkal (OBP), valamint fenntartható csomagolással is rendelkeznek.

precision3260.jpeg

A Dell ezek mellett bejelentett három új, asztali munkaállomást (Precision 3660 TowerPrecision 3460 SFF és Precision 3260 Compact) a legújabb, 12. generációs Intel Core processzorokkal, professzionális grafikai megoldásokkal és memóriával (DDR5). Az új modellektámogathatják például a mérnökök és tervezők 2D/3D modellezési, a VR-alapú képzési vagy az egészségügyi terület sebészeti tervezési munkafolyamatait, illetve a kiskereskedelem és a vendéglátás digitális eszközeit. A nagy teljesítményigényű felhasználóknak az új modellek megbízhatóságot biztosítanak, a Dell Optimizer for Precision szoftver pedig magasabb szintre emeli a technológiai felszereltségüket, hiszen a beépített MI optimalizálja az alkalmazásteljesítményt.

optiplex3000.jpg

A Dell Technologies emellett bemutatta a legújabb, hibrid munkavégzéshez kapcsolódó fejlesztéseit, hardvereit és szoftvereit. Az új megoldások célja, hogy zökkenőmentes végfelhasználói élményt teremtsenek, bárhol legyenek és bármilyen eszközt is használjanak a munkavállalók.

Új korszak köszönt a Dell vékony és hibrid klienseire

A Dell Technologies bemutatta az új OptiPlex 3000 vékony klienst, amelyfenntartható kialakítássalrendelkezik, és kiegészítő eszközök széles skálájával kompatibilis. A megoldás többféle (többek között a Dell ThinOS, az Ubuntu Linux és a Windows 10 IoT Enterprise) operációs rendszerrel rendelhető.A felhőalapú megoldások és számítógépes technológiák leghatékonyabb elemeinek ötvözésével létrejött a világ legbiztonságosabb vékony kliense, amelyen a Dell ThinOS fut.

Az ügyfélkapcsolati és háttérirodák környezetébe ideálisan beilleszthető OptiPlex 3000 vékony kliens kompakt, ventilátor nélküli, nagymértékben konfigurálható, és az állványok és tartószerkezetek széles körével kompatibilis. A legújabb N sorozatú Intel® processzorokkal rendelkező modellbenakár 16 GB memória is megtalálható, és egy 32 GB-os eMMCflashtárhelyet tartalmaz, amelyhez választható egy további 256 GB-os SSD-meghajtó. Számos port található rajta, amelyekkel a vékony kliens akár három 4K felbontású kijelzőt is képes működtetni. A vékony kliensek új generációja az OptiPlex portfólió többi tagjához hasonlóan támogatja a Wi-Fi 6E technológiát, amelynek gyorsabb sebessége és jobb teljesítménye azonnali hozzáférést biztosít a digitális és virtuális munkahelyekhez.