Az egyedülálló Odyssey Ark gaming monitor személyre szabható, sokoldalú kezelőfelülettel nyújt kimagasló filmes élményt és rendkívüli játékteljesítményt. Az Odyssey termékcsalád legújabb tagját a CES 2022 kiállításon mutatták be, ahol elnyerte az Innovációs Díjat.

Érzékekre ható, új filmes élmények

Az 55 colos nagyméretű, 1000R ívelt kijelző alkalmazkodik az emberi látómezőhöz, és a periférikus látással érzékelt tartalmak is kiváló minőségben jelennek meg. A továbbfejlesztett Pilótafülke üzemmód segítségével az állítható magasságú monitorállvány dönthető és forgatható, ami még kiemelkedőbb játékélményt nyújt, így a gamerek bármilyen virtuális világban elmerülhetnek. Az Odyssey Ark a Samsung Quantum Matrix technológiáját alkalmazza, amelynek köszönhetően a sűrűn elhelyezett LED-ek kifinomultan és precízen vezérelhetők. Az újonnan hozzáadott 14 bites processzornak és a kifinomult világításvezérlési technológiának köszönhetően 16 384 különböző szín megjelenítését teszi lehetővé, így a gamerek valósághű grafikákat, még tisztább sötét és világos színeket érzékelhetnek.

odyssey-ark2.jpg

Gamereknek fejlesztett játékteljesítmény

Az Odyssey Ark gaming monitor 165Hz-es frissítési rátával, 4K (3,840x2,160) felbontással, AMD Freesync Premium Pro funkcióval, valamint 1ms válaszidővel érkezik, biztosítva a tűéles képminőséget, aminek köszönhetően a gamerek akár egy akciódús játék közben is előnyre tehetnek szert. A játékosok számára egyre fontosabb a személyre- és testreszabott játékélmény. Az Odyssey Ark számos megújult funkciót kínál, így például a játékosok maguk állíthatják be a képernyő méretét, dőlésszögét, valamint a képarányt a lehető legjobb játékélmény eléréséhez. A napenergiával működő Ark Dial – az Odyssey Ark exkluzív vezérlője – segítségével a különböző beállítások, beleértve a Flex Move kijelzőt, a Több ablakos nézetet, a Gyorsbeállításokat és a Játéksáv funkciót, gyorsan és egyszerűen vezérelhetők.

A monitor szeptember közepétől lesz elérhető, 1,099,900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.