• Április 3-án online elérhetővé válik az Előre és a Jégvarázs 2 a Disney+-on
  • Március 24-én közzéteszi a Warner saját platformján
  • A Universal már online forgalmazásba küldte három régóta várt filmjét

Miután a mozibezárások miatt a Universal online elérhetővé tette három régóta várt filmjét, más stúdiók sem riadnak vissza a netes forgalmazástól. A Disney+ a tervezettnél korábban közzéteszi a Jégvarázs 2-őt, illetve április 3-tól nyilvánossá válik a pozitív kritikák ellenére is gyászos mozis eredményeket produkáló Előre. Utóbbi esetében nagy kérdés, hogy online forgalmazással mennyire lehet pótolni a kiesett bevételt egy amúgy jól sikerült alkotás esetében.

imageb349f970.jpeg

Előre

Az Előre (Onward) egy fantasztikus világot tár elénk, amiben háziállatként tartanak sárkányokat, felfújhatós gumimedencében fürdőznek a sellők, törpék művelik a kerteket, trollok mennek parkolóőrnek és az unikornisok kukákat fosztogatnak.

A film főhősei két tinédzser tünde, akik kalandos utazásra indulnak, hogy megleljék a világukból kiveszett ősi varázst. A Szörny Egyetemet jegyző Don Scanlon ül a rendezői székben, a főszereplők hangján pedig Tom Holland, Chris Pratt és Julia Louis-Dreyfus szólalnak meg az eredeti angol verzióban.

onwardheader.jpg

Nem marad ki a sorból a Warner Bros. sem. Már jövő héten felkerül a netre a moziban szintén harmatosan teljesítő Ragadozó madarak és a pénztárakat felrobbantó Guy Ritchie-féle gengszteropusz, az Úriemberek. Március 24-én debütál továbbá Ben Affleck új sportfilmje, a The Way Back is a Warner online platformján.

 guy-ritchiethe-gentlemenbox-officeearly-tracking.jpg

The Way Back

Miután otthagyta a Batman-szerepet (az új, Robert Pattinson-féle produkcióról itt és itt olvashattok bővebben), sportfilmben tér vissza Ben Affleck. Egy középkorú alkoholista férfit alakít, aki valaha népszerű játékos volt a gimiben és ösztöndíjjal mehetett egyetemre. Miután házassága is tönkremegy, régi iskolája kéri fel, hogy edzőként vigye csúcsra a helyi kosárcsapatot. Hősünk elfogadja az ajánlatot, ám nemcsak a fiúknak kell segítenie, hanem saját életében is talpra kell állnia.

mv5by2e1zgm5zjuty2u4ys00mwi5lwiyyzitzmi0njy3zti4oguzxkeyxkfqcgdeqxvyndeynjezotgv1sy1000cr0014971000al.jpg