• Március 13-án debütál az Elit 3. és A királyság titkai 2. évadja
  • Március 20-án érkezik a tavalyi fesztiválszezonban díjazott The Platform c. film
  • Március 26-án debütál A másik út
  • Március 27-én bemutatják az Ozark 3. évadját
  • Április 4-én 4. évadjával folytatódik A nagy pénzrablás

Márciusban sem áll meg az élet a Netfixen, frissen debütáló sorozatokkal és új évadokkal bővül a kínálat. A legnagyobb streamingszolgáltató egyre nagyobb hangsúlyt fektet a magyar nyelvű tartalmakra, és szerencsére egyre több magyar feliratos előzetest tesz közzé. Lássuk a következő hónap legfontosabb produkcióit.

Elit 3. évad

A Las Encinas diákjai az új tanévtől leginkább azt várják, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Ám ahogy az az ilyen sorozatokban lenni szokott, szeptembertől újabb bonyodalmak szövődnek. Egy váratlan esemény olyan döntések elé állítja őket, amelyek örökre megváltoztatják az életüket. (A Netflix egyébként további két szezont is tervez, amik jövőre debütálhatnak.)

Premier: 2020. március 13.

elite-season-1-recap-1174806.jpg

A királyság titkai (Kingdom) 2. évad

Folytatódik a Netflix saját gyártású koreai királydrámája. Az új szezonban véres háború dúl az élők és a holtak között, ami elől senki nem menekülhet. A Csoszinok sorsa forog kockán, a feszültség már elviselhetetlen.

Premier: március 13.

The Platform

A Seventeen után újabb spanyol film érkezik a Netflixre. Galder Gaztelu-Urrutia rendezése a tavalyi fesztiválszezon egyik nagy sztárja volt. A történet egy disztópikus börtönben játszódik, amely szintekre van osztva. A legfelső emeleten élők elfogyasztanak egy kiadós lakomát, majd a maradékot egyre lejjebb küldik. Az ember minél alacsonyabban lakik a cellák fogságában, annál kevesebb étel jut neki.

Premier: március 20.

the-platform-film.jpeg

A másik út (Unorthodox)

Érkezik egy nép epizódos miniszéria is, aminek főhőse egy önállósódni vágyó fiatal nő, aki New Yorkból Berlinbe menekül előre megtervezett házassága és ultra-ortodox zsidó közössége elől. Ám épp amikor kezdené megtalálni a saját útját, a múlt utoléri őt.

Premier: március 26.

Ozark 3. évad

Byrde-ék visszatértek, és a tét most mindennél magasabb. Miközben fokozódik a feszültség új kaszinójuk, a Missouri Belle körül, Marty és Wendy kétségbeesetten keresik az egyensúlyt családjuk biztonsága és pénzmosó birodalmuk egyre növekvő sikere között.

Premier: március 27.

1gaww3qqhgw0gro2owckfcw.jpeg

A nagy pénzrablás (Money Heist) 4. évad

Tekintsünk előre áprilisba is. Már negyedik évadjával, újabb nyolc epizóddal érkezik a spanyol heist sorozat.

Premier: április 4.