• Jason Dill is megerősítette, hogy új Tony Hawk's Pro Skater érkezik
  • A Skate 3 mobilos verziójáról is említést tett

A Tony Hawk's Pro Skater visszatérése egyre inkább rosszul őrzött titokká válik egyszerű pletykából, a korábbi híresztelések, illetve a webáruházas szivárgás után ugyanis most újabb forrás beszélt a játékról. Ő nem más, mint Jason Dill, veterán gördeszkás és zenész, aki a The Nine Club podcast legutóbb adásában elárulta, hogy idén visszatér a Tony Hawk-széria, melyhez zenéket is szállított.

ujabb-forras-erositette-meg-a-tony-hawk-szeria-visszatereset.jpg

Az Activision friss üzleti jelentése szintén alátámasztani látszik mindezt, abban ugyanis az olvasható, hogy két korábbi Activision IP is visszatér idén - az egyik ez alapján jó eséllyel a Tony Hawk's Pro Skater lesz.

Ha már gördeszkás játékok: Dill a Skate-ről is szót ejtett, az EA ugyanis nagyjából 10 hónappal ezelőtt megkereste őt, hogy szeretne-e szerepelni egy új játékban. De amikor kiderült, hogy valójában a Skate 3 mobilos verziójáról lenne szó, nemet mondott az ajánlatra, hozzátéve, hogy inkább a Skate 4-et kellene megcsinálniuk. Az EA márpedig tényleg készül két új mobilos játékkal a mostani üzleti évre, így lehet, hogy itt is idő előtt fény derült az egyikre.