• Csúszik a Pókember 3 és a Doctor Strange 2 premierje
  • A Mission: Impossible 7 és 8 is későbbre kerültek

A koronavírus-járvány továbbra is óriási nehézségeket okoz Hollywood számára, ami miatt folyamatosak a csúszásokról szóló hírek. Ezek közül gyűjtöttük össze most a legfontosabbakat az elmúlt pár napból, hiszen igen komoly produkciók is érintettek - köztük néhány Marvel-film is.

ujabb-marvel-csuszasokat-jelentettek-be-de-a-mission-impossible-sem-uszta-meg.jpg

Az egyelőre cím nélkül harmadik Pókember-mozi (már ami a Tom Holland-féle szériát illeti) a legutóbb bejelentett 2021. július 16. helyett csak jövő ősszel, 2021. november 5-én fog a mozikba kerülni. De a közvetlenül utána tervezett, és nemrég rendezőt is cserélő Doctor Strange in the Multiverse of Madness is későbbre került, 2021. november 5-ről 2022. március 25-re. És ha már Pókember: az Irány a Pókverzum! folytatása is tolódott, méghozzá 2022. október 7-re.

A másodvirágzását élő Mission: Impossible franchise sem úszta meg a korábbi forgatási nehézségek után: az egyszerre készülő hetedik és nyolcadik rész egyaránt csúszik. Előbbi 2021 júliusáról 2021. november 19-re került, utóbbi pedig 2022 augusztusa helyett csak 2022. november 4-én kerül majd a mozikba a legutóbbi tervek szerint.