• A Netflix 450 millió dollárt fizetett a Tőrbe ejtve 2. és 3. részéért
  • Visszatér a főszerepben Daniel Craig
  • Feltűnik a filmben Dave Bautista, Edward Norton és Kate Hudson is
  • Idén kezdődik a forgatás Görögországban

2020 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a 40 milliós költségvetése mellé 311 millió dollárt szerző Tőrbe ejtve. Még az Oscar legjobb eredeti forgatókönyv kategóriájában is jelölték Rian Johnson munkáját. A második és a harmadik epizód viszont mozik helyett a Netflixre készül. Utóbbi a streamingszolgáltatók történetében rekord nagyságúnak számító 450 millió dollárért vásárolta meg Johnsontól a folytatás jogait. A második rész történetéről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy ismét sokszereplős bűntény ügyében fog nyomozni a főhős.

Visszatér tehát a Daniel Craig alakította Benoit Blanc nyomozó, és úgy tűnik, hogy az első részhez hasonló parádés színészgárdát láthatunk majd körülötte. Egyelőre nem végleges a stáb, Dave Bautista (A halottak hadserege), Edward Norton (Harcosok klubja), Kathryn Hahn (Ez minden, amit tudok), Janelle Monáe (Homecoming) és Leslie Odom Jr. (Hamilton) szerepe biztos. Hozzájuk csatlakozott most Kate Hudson, a 2000-es Majdnem híres Oscar-jelölt sztárja. A forgatás idén kezdődik Görögországban.

kh-headshot-copy.jpg
(A kép forrása: The Hollywood Reporter)

Az első részben: az Agatha Christie regényeit idéző krimi története szerint nyolcvanötödik születésnapján meggyilkolnak egy milliárdos bűnügyi írót. Benoit Blanc nyomozó (Daniel Craig) a tökéletes alibivel rendelkező családtagok között igyekszik megtalálni az elkövetőt.