Az bizonyára már az eddigiekből is kiderült, hogy a jövő hétvégén esedékes PlayIT Show az informálódás és a vásárlás mellett a szórakozásról is szól majd, többek között az olyan különleges programoknak hála, mint a Zombie Run. De a Rage Room is egy nem mindennapi koncepciónak ígérkezik, amely a tombolást kombinálja az edukációval.

Mi az a Rage Room?

A Rage Room egy olyan szoba, ahol mindenki kidühöngheti magát - na nem egymáson, hanem a megunt vagy tönkrement elektronikus tárgyain, legyen az számítógép, monitor vagy bármilyen egyéb periféria.

A JÖN Alapítvány szervezésében megvalósuló "dühöngő szobában" biztonságos körülmények között, védőfelszerelésben "búcsúzhat el" mindenki szeretett kütyüjeitől, ízlés szerint baseballütővel vagy pajszerral.

ujbol-megnyitja-kapuit-a-rage-room-a-playit-show-n.jpg

A program természetesen nemcsak a tombolásról szól, hanem edukatív jellege van, a JÖN Alapítvány ugyanis az elektronikus hulladékok problémájára szeretné felhívni a fiatalok figyelmét. Ennek megfelelően fontos hangsúly lesz a környezeti szempontokon is, és miután mindenki jól kidühöngte magát, szépen szétválogathatja a keletkezett hulladékot: a műanyagot a műanyaghoz, a fémet a fémhez.

Ha a tehát szeretnéd, ha biztos helyre kerülne a pincében porosodó monitorod, és egy kis szórakozással is kombinálnád ezt, akkor irány a PlayIT és a Rage Room!

PLAYIT SHOW