• A Naughty Dog 60 fps-t és 1080p felbontást szeretne az Uncharted 4-hez
  • A 60 fps biztosítása azonban nagyon nehéz lesz
  • Nem is garantálják ez
  • Most azon dolgoznak, hogy minél szebb és minél jobb legyen a játék

A PS4 és az Xbox One kapcsán örökös téma, hogy vajon a legújabb játékok képesek lesznek-e elérni a mágikus 60 fps-t, így csak természetes, hogy a PS4 következő nagyágyúja, az Uncharted 4 kapcsán is felmerült ez -- a válasz azonban nem volt megnyugtató.

A Naughty Dog szóvivője korábban azt nyilatkozta, hogy 1080p felbontás és 60 fps-t céloznak, de a Game Informer legújabb interjújából kiderült, hogy a csapat nagyon nehéz feladattal találta szembe magát, vagyis nincs garancia arra, hogy ezt el tudják érni.

Jelenleg azon vannak, hogy minél szebb és minél jobb játékot készítsenek, s ha az elért eredménnyel elégedettek, akkor nézik át a programot, azt keresve, hogyan lehetne a képkocka-frissítést a kívánt szintre emelni. Ez azonban nehéz, már a The Last of Us: Remastered sem volt könnyű, pedig az „csak egy átirat.”

Mindezek ellenére a Naughty Dog szeret PS4-en dolgozni: könnyű, problémáktól mentes a fejlesztés, az egész egyszerűen gördülékenyebb, mint régebben volt, amit el is hiszünk, a PS3-at ugyanis híresen nehéz volt kiismerni.