• Pár napja jelent meg az Undefeated című, ingyenes program Steamen
  • Az egészen pofás alkotás egy Supermanre hasonlító hős kalandjait mutatja be nekünk
  • Ráadásul mindössze három diák készítette
  • A játék ingyen elérhető itt

A szuperhősök a képregények után a mozivászonra is betörtek már jópár éve, azonban a játékok világát szemlátomást jóval nehezebben tudják már meghódítani. Batman és Pókember mellett igazából nem is nagyon van más, aki méltó adaptációt kapott volna. Most azonban könnyen változhat a helyzet, hiszen nemrég megjelent a Steamen az Undefeated című játék, mely egy Supermanre nagyon emlékeztető képességekkel megáldott szuperhős kalandjait mutatja be nekünk.

undefeated-01.jpg

Érdekesség, hogy Superman neve nem is olyan rég pont az Arkham játékokat készítő Rocksteady következő, titokzatos projektje kapcsán került szóba, azonban a stúdió akkor cáfolta, hogy ilyesmin dolgoznának. Most viszont három diák elkészítette és ingyenesen elérhetővé is tette a programot, ahol kipróbálhatjuk, milyen a város utcáin röpködni vagy épp hihetetlen erőnkkel civileket menteni, de persze néhány gonosztevőt is elverhetünk a játék során.

Fontos leszögezni persze, hogy az Undefeatedben nem Superman szerepel, „csak” egy olyan hős, akinek a képességei nagyon hasonlítanak rá, de a projekt még így is több mint meggyőző, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ingyenesen osztogatják.