(Fizetett promóció)

Fortnite-verseny is lesz az idei V4 Future Sports Festivalon, az Epic Games játéka azonban akkora jelenséggé nőtte ki magát, hogy napjaink popkultúrájába is beszivárgott - gondolva itt például a jól ismert táncmozdulatokra. Éppen ezért az esport-bajnokság mellett megrendezik a V4 Royale Dance Emote versenyt is, ahol a játék mellett a táncé lesz a főszerep.

Ideje leiskolázni egymást

A V4 Royale Dance Emote egy meghívásos verseny lesz, melyben 15 iskola diákjai vesznek majd részt. A lebonyolítás két részből fog állni: először jön a táncelőadás, legfeljebb 8 fő részvételével, melyet egy szakmai zsűri (benne többek között profi táncossal) mellett a közönség is értékel majd, ezt követően pedig a játékban is összecsapnak az iskolák 4 fős squad meccseken. A két "versenyszámban" elért pontszám összege alapján alakul majd ki a végső sorrend.

A versenyen minden résztvevő ajándékcsomagot kap, a győztes pedig nemcsak extra nyereményben részesül, de egy esport bázist is kialakítanak majd az iskolában. A V4 Royale Dance Emote-ot jövő vasárnap, szeptember 22-én rendezik a Magyar Diáksport Szövetség közreműködésével.

v4-fortnite-tancversenyben-csapnak-ossze-a-hazai-iskolak.jpg

V4 FUTURE SPORTS FESTIVAL

  • Időpont: 2019. szeptember 21-22.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo (F és G pavilon)
  • Belépés: díjmentes
  • Korhatár: 12 év alatt csak szülői felügyelettel

A V4 Future Sports Festivallal kapcsolatos legfrissebb információkért és hírekért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára.