2009 legjobb PC-s játékai: Összegyűjtöttünk nektek minden nagy nevet, legendás folytatást, titkos esélyest! 30 játék, amit garantáltan imádni fogsz.
Kiderül, hogy mit várhatsz a Watchmentől, a The Sims 3-tól, a Company of Heroes új kiegészítőjétől, és hogy milyen lett a Gothic 3: Forsaken Gods, a World of Goo, a Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir és még sok minden más...

Exkluzív, csak a Guruban: 4 oldal tippek&trükkök a GTA IV-ről. Egy sor olyan titkos, rejtett info, amit sose gondoltál volna!

Vadonatúj PC Guru!Vadonatúj PC Guru!Vadonatúj PC Guru!

Megújult és immár több mint 20 oldalra bővült a hardverrovat! Bemutatjuk, hogy melyik PC-s alkatrészeket éri meg a leginkább beszerezned, és kiderül az is, hogyan érheted el a legnagyobb teljesítményt a lehető legkevesebb pénzből.

Továbbra is egyedülállóak a Guru videotesztjei! Kedvenc gurus szerkesztőid, Bate, Darths, Chris, Miguel a hónap legjobb játékait nyúzták. Amit most kapsz: Mirror’s Edge, GTA IV, Legendary, NFS: Undercover, Prince of Persia. Szuper minőség, és a videókat garantáltan minden gépen le fogod tudni játszani.

Vadonatúj PC Guru!Vadonatúj PC Guru!Vadonatúj PC Guru!


Ajándék teljes játék: A Nyaraló gyilkosok Agatha Christie azonos című regényét dolgozza fel. Poirot személyében kell felgöngyölítenünk egy rejtélyes gyilkosság szálait, de ami a legjobb: mindezt teljesen magyar nyelven! Akár a család is jól szórakozhat vele! Bemutatóhoz klikk ide!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és tagja lehetsz annak a VIP-csapatnak, amely minden hónapban a megjelenés előtt megkapja kiváló minőségű PDF-ben a Guru egyik cikkét!

» Jelentkezem