• A Netflix Vaják sorozatából több kulcsfontosságú jelenetet is kivágtak végül
  • Az egyikben Yennefer, Fringilla és Sabrina beszélt volna a felemelkedésükről
  • A másikban pedig Yennefer mellett a fiatal Trisst is láthattuk volna
  • Ezekről most a sorozat showrunnere, Lauren Hissrich beszélt egy interjúban

A Netflix Vaják sorozatának showrunnere, Lauren S. Hissrich, már korábban is számos kulisszatitkot megosztott a rajongókkal a széria kapcsán (például arról, hogy miért kellett megváltoztatni a könyv egyik legfontosabb jelenetét), és erről a jó szokásáról szerencsére a mai napig nem tett le. Nemrég például egy interjú során arról beszélt, hogy mely jelenetek kivágását bánja a legjobban, ezzel újabb érdekes háttérinformációkról rántva le a leplet a Vaják kapcsán.

the-witcher-netflix-2nd-season-02.jpg

Hissrich összesen két jelenetet emelt ki, aminek a kivágását nagyon bánja: az egyikben Yennefer, Fringilla és Sabrina beszélgetett volna a felemelkedésük során hozott áldozatról, ezzel bemutatva Fringilla emberi oldalát, mielőtt a varázslónő csatlakozott volna Nilfgaardhoz, a másikban pedig Yennefer és a fiatal Triss találkozott volna, így alapozva meg kettőjük későbbi mentor‑tanítvány kapcsolatát.

Hissrich egyben azt is elárulta, hogy mindkét jelenet a Vaják második évadának cselekménye miatt lett volna fontos, bár a pontos részletekbe sajnos már nem ment bele, így nincs mit tenni, ki kell várnunk a következő szezon 2021-es debütálását, hogy megtudhassuk, pontosan mire célzott ezzel.  

witcher-yennefer-netflix-01.jpg