Miközben mindenki a februárban érkező Evolve-ra vár, vannak, akik nem feledkeztek meg annak „szellemi elődjéről”, a zombis Left 4 Deadről, és élénken érdeklődnek egy esetleges harmadik rész felől. Most éppen a PCGamer kérdezett rá a dologra a sorozat atyjánál, a Turtle Rocknál, hogy nem tervezik-e ők a zombihentelés folytatását.

Webshop ajánló
Evolve
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

„Ez csak akkor lenne lehetséges, ha a Valve ezt várná el tőlünk. Ez most az ő IP-jük, szóval ők a főnökök” – mondta Chris Ashton direktor, majd kifejtette, hogy a Left 4 Dead mindig is közel fog állni hozzájuk, hiszen azzal a programmal mutathatták ki a foguk fehérjét a kooperációs játékokban. És persze az ott szerzett tapasztalatok segítettek nekik az Evolve elkészítésében.

„Nagyon sok ember van, aki szívesen fejest ugrana egy újabb Left 4 Deadbe a jövőben, de… talán… Azt mondanám, valószínűtlen, de nem lehetetlen.” A Left 4 Dead 3 amúgy valószínűleg már készülőfélben van a Valve boszorkánykonyhájában, hiszen időről időre felbukkan a cím különféle, sokszor igen biztosnak tűnő pletykákba csomagolva (lásd: kapcsolódó hírek).