• Véget ért az Indiana Jones 5 forgatása 
  • 2023. június 30-án debütálhat az egyelőre cím nélküli epizód
  • Főszerepben Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen és Antonio Banderas
  • Sajtóértesülések szerint a hatvanas években játszódik a történet

Néhány napja felröppent a hír, miszerint James Mangold dirigálja majd a Buster Keaton életrajzi filmet – erre azonban csak az Indiana Jones 5 elkészülte után kerülhet sor. Jóllehet a járvány és Harrison Ford sérülése korábban megakasztotta a munkálatokat, a rendező és Frank Marshall producer jelentése szerint végre lezárult a forgatás. A tervek szerint 2023. június 30-án debütálhat az egyelőre cím nélküli epizód.

A történetről szerencsére nem csepegtettek információkat az alkotók, azt viszont tudjuk, hogy London, Glasgow és North Yorkshire mellett Szicíliában is megfordult a stáb. Feltehetően a hatvanas években játszódik majd a cselekmény, de néhány fiatalkori emlék erejéig valószínűleg visszaugrunk a főhős fiatalkorába is (ez megmagyarázza a II. világháborús werkfotókat). Nagyszabású fináléra számíthatunk, Harrison Ford kívánalma szerint ez lesz ugyanis a széria utolsó felvonása.

Ford mellett Phiebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Még egy kört mindenkinek), Toby Jones (Suszter, szabó, baka, kém) és az Unchartedban is nemrég felbukkant Antonio Banderas erősíti a színészgárdát. Steven Spielberg ezúttal csupán kreatív producerként vesz részt a munkálatokban, a filmzenét viszont ismét John Williams komponálja.