Számtalan játék került bemutatásra a VGA Award keretein belül, ám minden bizonnyal leginkább négy alkotás dobbantotta meg a szívünket - lehet, hogy azért, mert ezek tutira jönnek PC-re is? Abban mind megegyeznek, hogy egyikükből sincs még annyi trailerünk, hogy herótunk lenne tőle, így azt hiszem, a mohók módjára nagy-nagy szeretettel fogadjuk őket. De előtte egy villámgyors ismertető a négy játékról, hogy aztán lentebb és a szerverünkön megtekinthessétek a néhány percnyi élvezeteket.

Borderlands

A stuff egy posztapokaliptikus akciójáték lesz, mely az FPS és az RPG elemek ötvözési elvét követi majd. Magában a játékban egy elég ramaty állapotban lévő társadalmat, világot kell felfedeznünk/bejárnunk. A játékmenet elég érdekesnek látszik, s itt nem csak a kooperatív mókát kell nézni, hiszen a fejlesztők állítása szerint 500 000 különböző fegyver kerül majd bele a végleges változatba. Összességében nagy valószínűséggel valamiféle Rage+Fallout 3+Mad Max keveréket fogunk kézhez kapni.

Irom Man

VGA Awards videóbombaAz Iron Man című külső nézetes akciójátékban egy szuperhőst kell alakítanunk, akinek valójában speciális ruházatában van az igazi ereje - a nano suit elődje? A játékmenet során egy egész hadsereg ellen kell felvennünk a harcot, a csatározások pedig nem korlátozódnak le a szárazföldre, ugyanis a levegőben is komoly akrobatamutatványokat kell majd összehoznunk - teszem azt néhány követőrakéta kíséretében. Természetesen komoly fegyverzettel is rendelkezni fogunk, melyekkel nem gyenge pusztítást végezhetünk majd a ránk törő ellenfelek soraiban.

Prototype

VGA Awards videóbombaMinden bizonnyal eme alkotásnak lesz a legpörgősebb játékmenete, s itt valóban nem csak holmi játékszlogenről van szó. A Prototype főhőse, Alex Mercer egy igazi alakváltó, ugyanis bárkinek az alakját le tudja koppintani bármiféle bajlódás nélkül. Sajnos a férfi nem nagyon emlékszik rá, hogy mi történt vele, ám a játék során vele együtt jövünk rá, hogy mi is ő valójában. Hihetetlen képessége által méltó ellenfele lesz bárkinek a New York Cityben zajló csatározásokban.

Tom Clancy's: Rainbow Six Vegas 2

VGA Awards videóbombaTalán eme program lehet jelen cikkünk kiérdemelt kakukktojása, ugyanis róla tudunk a legkevesebbet. Persze a kevés is lehet sok, ha hosszabb ideig nem kapunk semmi kézzel foghatót - jelen videót leszámítva -, így örülünk többek között annak, hogy 11 új fegyvert, választható és némileg alakítható férfi/női karaktereket kapunk, s némileg kipofozott M.I. vár majd ránk.