Talán kevéssé ismert tény, de az Area 51 sorozat négy játékot tart számon. Az első a széria címadója, az Area 51 1995-ben jelent meg játéktermi gépeken, majd ezt követte a folytatás, az Area 51: Site 4 1998-ban. Mindkettőt az Atari adta ki. A jogok a kiadó 2003-as behalása után átkerültek a Midway Gameshez, amely egy FPS formájában támasztotta fel a sorozatot, ez volt az Area 51, amit már PC-re, Xbox-ra és Playstation 2-re is kiszórtak. Középszerű, de élvezetes játék volt, s elég sikert ért el ahhoz, hogy a Midway potenciált lásson a folytatásban.

Az adatlapunkon is látható negyedik játék 2007-ben jelent meg BlackSite: Area 51 címen, és talán csak egy hajszállal volt jobb elődjénél. A Midway aztán 2009-ben beadta a kulcsot, a Warner meg jól felvásárolta (lásd a kapcsolódó híreinket), így a Mortal Kombat mellett az Area 51 is a birtokukba került. Eddig viszont ezzel a sorozattal semmit sem kezdtek. Eddig.

A NeoGAF értesülése szerint ugyanis a kiadó a múlt hét folyamán bejegyeztette a BlackSite: Area 51 címet (milyen frappánsak a névválasztás terén ebben a szériában...). Ez persze nem jelenti automatikusan azt, hogy készül is játék ezen a címen, lehet, hogy csak rutinhúzásról van szó, de talán ad némi okot a reményre.