• Előző héten jelent meg a Warcraft 3: Reforged, mely azonban nem nyerte el a rajongók tetszését
  • Akik a Metacritic felhasználói értékeléseinél mutatják ki nemtetszésüket
  • Ennek köszönhetően pedig a Warcraft 3: Reforged jelenleg 0,5-ös pontszámon áll
  • Ami a legrosszabb az oldalon

Nagyon úgy néz ki, hogy nem ért még véget a Warcraft 3: Reforged kálváriája. A Blizzard legendás RTS-ének felújított verziója előző héten került a boltokba, ebben a debütálásban azonban nem akadt sok köszönet. Mint kiderült, sok beígért változtatás végül kimaradt belőle (például az átvezető videók), cserébe az UI az eredeti játéknál is rosszabb lett, illetve sok játékos bugokra és más technikai hiányosságokra is panaszkodott.

warcraft-3-reforged-009.jpg

A csalódott rajongók valósággal ellepték az internetet, és többek között a különféle kritikákat összesítő Metacritic oldalán is feltűntek, ahol igen alaposan lepontozták a Blizzard alkotását a fenti hiányosságokra hivatkozva. A játék pontszáma már pénteken se volt túl rózsás, ahogy azt megírtuk, azóta viszont tovább csökkent, és ennek köszönhetően már a Warcraft 3: Reforged a legrosszabb program az oldalon, amennyiben csak a felhasználói értékeléseket nézzük.

Az eddigi rekordtartó egy Day One: Garry’s Incident című, 2013-as játék volt, ezt sikerült a hétvége folyamán „lehagynia” a Blizzard alkotásának.

warcraft-3-reforged-uther-01.jpg