• A nyáron új kiegészítőt kap a Warhammer: Vermintide 2
  • A Winds of Magic-ben lesz egy új ellenséges frakció
  • És egy új kooperatív játékmód is

A jelenlegi tervek szerint idén nyáron jelenik meg a Warhammer: Vermintide 2 első nagy kiegészítője, a valódi endgame tartalmakat hozó Winds of Magic, amiben egyebek mellett megjelenik a Beastmen nevű ellenséges frakció. Átlagos harcosuk a goron, kicsit keményebb a csapatban járó ungor. A páncélozott bestigor már igazán kemény dió lesz, a minotaur pedig a banda miniboss harcosa. A frakció különleges egységét a Standard Bearerek képviselik.

Az új játékmódról Martin Wahlund, a Fatshark vezetője a PC Gamernek elárulta, hogy az új játékmód leginkább a Diablo 3-ban látott Greater Riftekhez fog majd hasonlítani. Elmondta, hogy több szinttel bír, ezeket Weave-eknek hívják. Az első szinten feladatot kell teljesítenünk, úgymint eliminálni X ellenfelet, vagy elfoglalni bizonyos területeket. Ezután átteleportálunk a második szintre, ahol egy arénában megküzdhetünk a végső ellenfelekkel, akik lehet, hogy hullámokban törnek ránk, de az is megeshet, hogy több boss esik a nyakunkba.

A különféle szinteket a már meglévő pályák egy kisebb szakaszán alakították ki, ám ezeket itt-ott megbolondítják a fejlesztők. Plusz a Weavekben lesznek csavarok, amik a Windekhez kötődnek majd, és természetesen a nehézség is nőttön-nő, ahogy haladunk előre.

Emellett a Winds of Magic-hez kapunk új fegyvereket, lesz ranglista is, és persze a talentek is kibővülnek a kiegészítő megjelenésével. Pontos dátum ezzel kapcsolatban még nincs, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor már csak néhány hónapra lehetünk tőle.