A fejlesztést vezető Brian Fargo Twitteren hozta a világ tudtára, hogy a Wasteland 2 bétaváltozata nem kevesebb mint két és fél héten belül megjelenhet. Persze ezt csak a támogatók élvezhetik majd, s a játék csak is akkor kap végleges megjelenési dátumot, ha a bétán már átrágták magukat, a cél ugyanis az, hogy a rajongókkal közösen, úgymond kéz a kézben jussanak át a célvonalon.

Ha esetleg valaki teljesen lemaradt volna erről a Wasteland 2 dologról, röviden azt kell tudnia, hogy Brian Fargo közösségi finanszírozást igénybe véve sikeresen támasztotta fel az eddig tetszhalott állapotban lévő szellemi tulajdonát, s most az InXile Entertainment élén, az Obsidian Entertainment segítségével egy igazi, keményvonalas posztapokaliptikus szerepjátékon dolgoznak, egy olyan múltidéző darabon, amire sok régi motoros feni már a fogát.

További részletekért látogassatok el a játék adatlapjára, illetve érdemes megnézni a videógalériát is, ha mozgás közben is szeretnétek látni a programot. Itt most csak a friss játékkép álljon, amit maga Fargo tett közzé.