• Sokan játszanak az új Diablo-résszel
  • De nem Whoopi Goldberg
  • Ő Mac-en tolná
  • Csakhogy nem tudja

Már a múltkor megírtuk, hogy a népszerű tévés személyiség és színésznő, Whoopi Goldberg eléggé kiakadt a Blizzardra, amiért nem tud Mac-en játszani a Diablo 4-gyel. Nem tudta, hogy a játék nem kompatibilis az otthoni gépével, ezért az előrendelését nem tudta beváltani. Mondjuk a Mac eleve nem igazán játékokhoz készült, és összességében nagyon korlátozott támogatással rendelkezik, ha videojátékokról van szó, de mivel a Diablo 3 elfutott rajta, Goldberg úgy gondolta, hogy a negyedik résszel sem lesz gond – tévedett.

Most egy Instagram-posztban jelezte, hogy még mindig dühös a Blizzardra, amiért nem tesznek semmit az ügy érdekében. A posztból nem derül ki, hogy kapcsolatba lépett-e a Blizzard Supporttal, azonban jelezte, hogy vissza akarja kapni a pénzét, ha nem kapja meg a játékot, konkrétan a Macjére. "Megértem, hogy azt akarják, hogy Xboxra szerezzem be, de én vissza akarom kapni a pénzem, ha nem adják oda a játékomat... Úgy érzem, hogy igen toleráns vagyok ezzel kapcsolatban, de sok ember feldúlt, hogy nem azt kapták, amit ígértek nekik" – panaszkodott a népszerű celeb. A Diablo 4 a megjelenésekor letarolt mindent, és hamar a Blizzard leggyorsabban fogyó játékává vált, szóval talán előbb-utóbb a Mac-felhasználókra is gondolnak és kiadják rá a játékot – akkor végre Whoopi Goldberg is megnyugodhat és mehet játszani több száz órát.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.