• Már készül a Wolfenstein 3
  • Melyben lehet, hogy multi is lesz
  • Legalábbis erre utalnak a Machine Games legújabb álláshirdetései

A Wolfenstein 3 kapcsán sokáig nem lehetett hallani semmit, és a második rész gyengébb fogyása után az se volt teljesen biztos, hogy egyáltalán készül, aztán idén májusban megtört a jég, és a vezető játéktervező elárult pár apróságot a készülő folytatásról. Most pedig a Machine Games álláshirdetései árulkodnak arról, hogy lehet, a harmadik felvonásban már a multi is helyet kap.

Az előző két Wolfenstein játék ugye szigorúan az egyjátékos kampányt helyezte előtérbe, ezért is lehet kicsit meglepő, hogy a svéd stúdiónál jelenleg olyan emberek jelentkezését várják, akik értenek a játékok online részéhez. Szintén árulkodó lehet, hogy a Machine Games egy producert is keres, aki korábban foglalkozott már folyamatosan frissülő, kvázi szolgáltatásként kezelt játékokkal és online közösségek menedzselésével.

Persze az is előfordulhat, hogy a fejlesztők a jelenleg készülő Wolfenstein: Youngblood munkálataihoz toboroznak embereket, de többek szerint a hirdetésekben megkövetelt szakmai tapasztalat mértéke inkább egy komolyabb, nagyobb lélegzetvételű projektre utal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!