• A MachineGames és az Arkane Studios együttműködése hozza el a Wolfenstein: Youngbloodot
  • Ez meglátszik majd a pályák felépítésén is

A Wolfenstein: Youngblood körül mostanában nagy volt a csend, ami nem is csoda, hiszen a Bethesda égisze alatt készülő játék kénytelen volt elsőbbséget adni a hamarosan megjelenő Rage 2 hype-cunamijának. nemsokára ez a roham azonban véget ér, és megkezdődhet a stúdió más játkainak a marketingkampánya is, köztük a Wolfenstein sorozat következő mellékágáról is megtudtunk még ezt-azt.

Talán a legérdekesebb, hogy a MachineGames és az Arkane Studios kooperációjaként születik emg a játék, ami bizony meg is fog látszani a programon. Az Arkane által jegyzett Dishonored és Prey sokat dicsért pályafelépítése is visszaköszön majd, vagyis a jól bevált “megyek egy csőben és lövöm a nácikat” módszer helyett Blazko lányai több irányból közelíthetik meg a feladatokat (azaz a nácik irtását). A kooperatív játékmóddal egyesítve ez egész érdekes lehetőségeket rejthet magában.

wolfenstein-youngblood-dirr-durr.jpg

A sztori szintén fontos szerepet játszik majd, ennek ellentmond, hogy a hangvétele is egészen más lesz, mint amit megszokhattunk és ne is számítsunk olyan hosszúságú történetre, mint a számozott részek esetében. A kampány teljesítése után további melléküldetések és kihívások várnak majd ránk - hogy ezek miként sikerülnek majd, meglátjuk a megjelenés napján, azaz július 26-án.