Wolverine PC-re isMúlt hét pénteken a külföldi EGM magazin érdekes információkat tudott meg a Raven Software embereitől, a készülő X-Men Origins: Wolverine című film játékadaptációjával kapcsolatban, amiben a Marvel képregények közkedvelt hősét, Farkast, akarom mondani Rozsomákot irányítjuk majd.

A kiadó Activision tegnap végre hivatalosan is leleplezte a játékot, és így új információkat tudtunk meg, köztük azt is, hogy a játék kisebb-nagyobb kitérőkkel, de a film történetét követei majd, tehát egy titkos laboratóriumban fogunk kezdeni, ahonnan kitörve érdekes kalandjaink során még Afrikába is eljutunk, ahol aztán a törhetetlen adamantium karmaival teszünk majd rendet. A készítők állítása szerint a játékuk tele lesz akcióval, hiszen változatos harcmozdulatokkal és brutális kivégzésekkel tehetjük el láb alól az ellenségeinket, valamint epikus főellenségharcok is lesznek, és hála Logan mutáns mivoltának, valósidejű sebgyógyulásoknak is tanúi lehetünk pont úgy, mint a filmekben.

A játék a Wolverine filmmel egy időben, azaz 2009. május elsején fog megjelenni Xbox 360, PS3, PS2, Wii, Nintendo DS, PSP és PC platformokon, és most már csak abban kell reménykednünk, hogy ez nem lesz olyan melléfogás, mint a Vasember játékadaptációja.