Természetesen a munkálatok még nem valami előrehaladottak, de a játék átívelő történetéért felelős írók, valamint a játékmenet terén az újításokat kitaláló szakemberek fejében már körvonalazódott, hogy mit szeretnének az ötödik kiegészítőben és azon túl.

„Chris Metzen megmutatta, hogy mit terveznek a hatodik kiegészítőhöz, és elszállt az agyam. Már tudom, hogy mit szeretnének a következő néhány expanzióban, az ötödikhez pedig már szintén van egy alapjuk, amire tudnak építkezni. Ők azok, akik eldöntik, hogy milyen legyen a játék világa, ma holnap és az után.

Úgy gondolom, hogy a World of WarCraft jövője továbbra is fényes, a Mists of Pandaria pedig új életet fog lehelni a jelenleg kapható legjobb MMORPG-be.” -- Paul Sams, a Blizzard ügyvezető igazgatja.

Mindez azt jelenti, hogy a Blizzard nem sürgeti a következő, nagy titokban készülő MMOG-jának az elkészítését, hiszen további kiegészítőkkel igyekeznek életben tartani az aggastyáni kort megélt WoW-ot. A becslések szerint a Pandaria után, valamikor 2013-ban jött volna a Project Titan, de erről lemondhatunk…